Veel gestelde vragen

Hieronder vindt je veel gestelde vragen terug. kun het antwoord op je vraag niet vinden, neem dan contact op. Wanneer je op de vraag klikt, opent een venster met het antwoord.

 • help_outline
  Hoe plaats ik een advertentie?

  Wanneer je rechts boven in de menu balk kijkt, zie je de link "Nieuwe advertentie". Wanneer je hier op klikt wordt je doorverwezen naar het formulier om een nieuwe advertentie aan te maken. Plaats meteen een nieuwe advertentie.

 • help_outline
  Is een account aanmaken verplicht?

  Ja, om een advertentie te plaatsen op sneupert.nl moet je een account aanmaken. We vragen je om je naam en e-mailadres in te vullen. Wanneer je voor het eerst een advertentie wilt plaatsen wordt je gevraagd je e-mailadres te verifieren. We sturen je een e-mail met daarin een link om je e-mailadres te bevestigen.

  Wanneer je je e-mailadres hebt bevestigd kun je inloggen en een advertentie plaatsen. Maak hier je account aan

 • help_outline
  Een account, hoe maak ik die aan?

  Je kunt je hier registreren. We vragen je om je naam en e-mailadres in te vullen. We sturen je daarna een e-mailtje met een verificatielink om je e-mailadres te bevestigen.

 • help_outline
  Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

  Vraag hier een nieuwe wachtwoord aan; stuur mij een nieuw wachtwoord

 • help_outline
  Kan ik ook meerdere foto's plaatsen?

  Nee, het is op dit moment nog niet mogelijk om meerdere foto's bij je advertentie te plaatsen.

 • help_outline
  Adverteren voor bedrijven, is dat mogelijk?

  Ja, het is mogelijk voor bedrijven om te adverteren.

  Als bedrijf worden je advertenties voorzien van je bedrijfsnaam en een link naar je website. Je kunt deze advertenties herkennen aan de blauwe linktekst onder de foto in de advertentie.

  Om je te registreren als bedrijf moet je eerst een persoonlijk account aanmaken waarna wij je account kunnen omzetten naar een bedrijfsaccount. Hierna krijg je toegang tot extra opties in je accountpagina, hier kun je onder andere je bedrijfsnaam en link naar je website toevoegen.

  De kosten voor het adverteren met je bedrijfsnaam en link naar je website bedragen 9,- euro per maand excl. BTW.

  Daarnaast is het mogelijk te adverteren met een banner bovenin een van de advertentiecategorieen. Deze advertenties worden op maat gemaakt en kunnen voor een of meerdere maanden worden geplaatst. Neem contact op voor de voorwaarden